Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

December 24, 2023

Fejős Éva: Szilveszter New Yorkban, Richard Osman: Az utolsó ördög, Lucinda Riley: Az olasz lány, Lucinda Riley: Bűntény az internátusban

Fejős Éva: Szilveszter New Yorkban
"Volt ​egyszer egy karácsony New Yorkban. Úgy is írhatnám, hogy Karácsony New Yorkban. Több tízezren olvastátok, és sokatoknak a kedvenc Fejős Éva-regényetek lett, de sosem felejtettétek el megjegyezni, hogy szerintetek a történetnek „nincs vége". Szerintem sem volt, de egy ideig úgy gondoltam, jó az, ha mindenki a saját képzeletében folytatja tovább. Tizenkét évvel a Karácsony New Yorkban megírása után azonban dörömbölni kezdett a fejemben az immár harmincéves Martin, Virág, és persze Wayne Sunny White, az öreg rocksztár, és szépen kikövetelték maguknak a folytatást. Azonban a sztoriban is eltelt tizenkét év, Virág és Martin két éve külön folytatták, de úgy látszik, nem bírják kiverni azt a csodás, szenvedélyes tíz évet a fejükből, amit együtt töltöttek. Martin ma már programozó, és csak álmában zenél… pedig milyen nagy sikere volt az American Idolon! Virág pedig kellemetlen stílusú oligarchák PR-ese. Úgy tűnik, hogy az útjuk végleg elvált, de egy napon mégis összefutnak… Közben Wayne egy műtét után épült fel, Lina pedig őrületes ötletet talált ki a családegyesítésre. Tarts velem!" Éva
Szilveszter New Yorkban? Vagy éppen Las Vegasban? Fejős Éva rockregényében bármi előfordulhat. Olyan történet ez, ami biztosan megtáncoltatja a szíved!


Richard Osman: Az utolsó ördög
Karácsony napján veszélyes szállítmány érkezik Angliába, és amikor köddé válik, a csütörtöki nyomozóklub sokkoló hírt kap: valaki megölte egy barátjukat.
A banda a gyilkos nyomába ered. Műkincshamisítók, internetes csalók és drogdílerek keresztezik útjukat, ráadásul a halottak száma is egyre nő, de az eltűnt csomagnak továbbra is hűlt helye.
Vészesen fogy az idő, egy gyilkos tart Coopers Chase felé, a csütörtöki nyomozóklubnak pedig fel kell tennie a kérdést: végül mégiscsak kifogytak a szerencséből?
És vajon ki lesz az, aki utoljára marad?


Lucinda Riley: Az olasz lány
Rosanna Menici még csak tizenegy éves, amikor megismerkedik Roberto Rossinivel, a férfival, aki örökre megváltoztatja az életét. A fiatal tenor ekkor már ismert sztár a szülővárosában, Nápolyban, és alig figyel a félszeg lányra. Ám amikor a családi ünnepségen az első énekhangok megtöltik a szobát, már nem tudja levenni a tekintetét Rosannáról. Hat évvel később Rosanna és Roberto újra találkoznak a milánói operaházban, és a két művész közös útra indul, hogy tehetségükkel meghódítsák az egész világot. Egymás iránti szenvedélyes szerelmük megszállottsággá válik, nem törődnek a múlt árnyaival sem, ami a boldogságukat fenyegeti.


Lucinda Riley: Bűntény az internátusban
Egy norfolki magániskolában Charlie Cavendish végzős diák váratlan halála borzolja a kedélyeket: a gimnázium igazgatója pedig mindent megtesz, hogy véletlen balesetnek állítsa be az eseményeket. A helyszínre érkezik Jazz Hunter, a környéken új életet kezdő nyomozónő. Bár feltett szándéka, hogy otthagyja a rendőri pályát, egykori főnöke kérésére mégis elvállalja az ügyet. Ahogy társával, Alistair Miles őrmesterrel egyre mélyebbre ásnak a bentlakásos iskola ügyeiben, Charlie személyiségét megismerve rá kell jönniük, hogy a kisebb diákokat bántalmazó, arrogáns fiú halálát sokan kívánhatták. Az események újabb, váratlan fordulatot vesznek, és lassan fény derül az iskola történetének sötét titkára is. Jazz eddigi pályafutásának legizgalmasabb nyomozásában találja magát, miközben szembe kell néznie a saját múltjából visszatérő árnyakkal is…
A hét nővér-sorozat sikerszerzője ezúttal a klasszikus krimi területére vezeti az olvasóit.


No comments:

Post a Comment