Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

August 20, 2021

Billy O’Callaghan: Szerelmem Coney Island, Morain Dan: Kamala útja: Egy amerikai élet

 Morain Dan: Kamala útja: Egy amerikai élet

Hogyan lett bevándorlók gyermekéből az USA első afroamerikai, női alelnöke? Kamala Harrisszel kapcsolatban kevés dolog számít hétköznapinak, személyes története azonban egyben Amerika legjobb oldalának reprezentációja is. Az Amerikai Egyesült Államok leendő alelnökéről Dan Morain veterán újságíró írt életrajzi könyvet, mely kiadónk gondozásában jelenik meg. A Kamala útja – Egy amerikai életcímű mű érdekes és inspiráló olvasmány lehet mindenki számára arról, hogyan lehet egy hátrányos helyzetű családból is a magasba törni
 
Billy O’Callaghan: Szerelmem Coney Island
Michael és Caitlin huszonöt éve titokban találkozgat Coney Islanden. Ezek az együtt töltött, lopott órák éltetik őket, hiszen egyikük sem mer kilépni boldogtalan házasságából.
Egy fagyos téli délutánon, a bezárt, holtszezoni fürdőhelyen válik számukra nyilvánvalóvá, hogy egyik pillanatról a másikra minden megváltozhat, mert a férfi felesége súlyos beteg, a nő férje pedig a Közép-Nyugatra akar költözni. Michaelnek és Caitlinnek fél életnyi szenvedélyes viszony után el kell dönteniük, milyen sorsot választanak, és számot kell vetniük kötelezettségeikkel és vágyaikkal. 
A Szerelmem, Coney Island egyetlen napba sűríti két egymás mellé sodródott ember életének történeteit, tájait, tragédiáit és meghitt pillanatait. 
 
 

No comments:

Post a Comment