Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

June 7, 2018

Victoria Connelly: Hétvége ​Mr. Darcyval, Anthony Capella: Vendéglő ​a Vezúvnál

Victoria Connelly: Hétvége ​Mr. Darcyval
Katherine Roberts egyetemi oktatóként Jane Austen műveire szakosodott, és rá kellett jönnie, hogy az ideális férfi csak a Büszkeség és balítélet lapjain létezik. Az Austen-rajongó Robyn Love szerelmi élete szintén nem nevezhető tökéletesnek. Mindketten abban a reményben érkeznek a Jane Austen konferenciára, hogy kicsit félretehetik a gondjaikat. Ám úgy tűnik, egy Jane Austen-hétvége csak némi bonyodalommal és románccal teljes igazán…

Anthony Capella: Vendéglő ​a Vezúvnál
A ​második világháború idején James Gould különös feladattal érkezik a megszállt Nápolyba. Esküvői biztosként korlátoznia kell a brit katonák és a szép olasz lányok házasságkötését. Akad dolga elég, hiszen mindenki a túlélésre játszik, és a háború, a nélkülözés, a veszteségek ellenére boldog akar lenni. A kapitány eleinte szigorúan ragaszkodik a szabályok betartásához, eközben észre sem veszi, mennyire elbűvöli helybéli szakácsnője, a szókimondó fiatal özvegy… Livia Pertini egész lénye felcsigázza az érzékeket, keze alatt a piros, napsütötte paradicsomok, az ezüstös testű szardíniák, a vulkanikus fekete föld zamatát magukba szívó burgonyák, a ropogós zöldségek, az érett gyümölcsök ínycsiklandó ételkölteményekké változnak. És képesek kiváltani a fordulatot, amikor a szív szava többet nyom a latban. Anthony Capella a tőle megszokott könnyedséggel, színesen mesél nehéz időkről, az életet igenlő érzelmekről és élvezetekről, örömökről és fájdalmakról. Valós eseményekből merített történetének szereplői írói fantáziájának szülöttei, de az a bizonyos vendéglő a Vezúvnál ma is létezik…

No comments:

Post a Comment