Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

June 26, 2018

Nicola Moriarty: Az ötödik levél , Jodi Ellen Malpas: A Tiltott , Barbara Taylor Bradford: Levél ​egy idegentől





Barbara Taylor Bradford: Levél ​egy idegentől
Justine ​Nolan magas, karcsú, szőke, fiatal nő: Emmy-díjas, híres dokumentumfilm-rendező. Apja már nem él, imádott nagyanyja légi szerencsétlenségben halt meg tíz éve. Édesanyja sohasem volt közeli kapcsolatban vele, a karrierje mindig fontosabb volt neki, mint a család. Talán csak ikerbátyjára számíthat biztosan, aki felesége halála óta egyedül neveli gyönyörű, kivételesen okos kislányát. Justine végre elkészül legújabb filmje utómunkálataival, pihenésképpen elutazik hát Connecticutba, gyermekkora kedvenc házába, ahol egy anyjának címzett levelet talál – Isztambulból. Egy idegen írta, és meglepő információkat közöl a nagymamáról. Justine elindul, hogy fényt derítsen a titokra. Felfedezi Isztambult, ezt a mesebeli várost, amely Európa és Ázsia határán áll. Megkeresi a levél íróját, nagyanyja kortársát és barátnőjét, és találkozik a nő feltűnően vonzó és nőtlen unokájával.
Isztambul varázsa, családi titkok, a második világháború legsötétebb napjai – hősies bátorság, gonosz előítéletek és természetesen sok-sok szerelem: Barbara Taylor Bradford szokás szerint mesterien bonyolítja a szálakat és mozgat népes szereplőgárdát koldusszegénytől dúsgazdagig.

Jodi Ellen Malpas: A Tiltott
Mit teszel, ha nem tudsz uralkodni az érzelmeiden? Amikor tudod, hogy nem szabad így érezned valaki iránt. Még gondolatban sem. Annie még nem tapasztalta meg a „szikrát”, azt a fajta kémiát, amikor meglátsz egy srácot, elakad tőle a lélegzeted, és teljesen elgyengülsz. Mígnem bulizni megy a barátaival, ahol szembetalálja magát a rettentően szexi és titokzatos Jack-kel. Nem csupán szikra gyúl közöttük. Ez igazi robbanás. Jack azt ígéri, hogy tüze elhamvasztja Anniet, és tökéletesen beteljesíti ígéretét. Együtt töltött éjszakájuk szenvedélyétől lenyűgözve, Annie kioson a szállodaszobából. Biztos benne, hogy az a férfi, aki ilyen erős hatást tett rá, akinek ilyen könnyedén meghajolt az akarata előtt, csakis veszélyes lehet. De már túl mélyek az érzelmei. Ám Jack nem csupán veszélyes. Tiltott férfi.

Nicola Moriarty: Az ötödik levél
Milyen jól ismered a barátaidat? Négy barátnő. Öt levél. Egy titok. Joni, Trina, Deb és Eden. Az iskola első napjától fogva barátok. Ahogy ők mondják: a legjobb barátnők, mindörökre. Most már harmincasok, és közbeszólt a való élet: férj, gyerekek, munka. Joninak azonban támad egy ötlete, amely segít felfrissíteni a kapcsolatukat. Mindegyikük ír egy-egy névtelen levelet, így osztja meg a barátnőivel, mi történik valójában az életében. Ám ahogy előtörnek a vallomások, Joni kezdi elveszíteni a hitét több évtizedes barátságukban. Düh. Vádaskodás. Vágyakozás. Csalás.  Aztán talál még egy levelet. Egy ötödiket, amelyet sosem kellett volna elolvasnia. Olyan nagy titkot tartalmaz, hogy az írója meg akarta semmisíteni. És Joni most azon tűnődik, vajon igazán ismerte a barátait?

No comments:

Post a Comment