Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

June 23, 2018

Peter James: Amíg ​a halál el nem választ, Naomi Levy: Einstein ​és a rabbi





Peter James: Amíg ​a halál el nem választ
Jodie Bentley kislány korától két dologról álmodott: hogy gyönyörű lesz, és gazdag. Miután az első vágyát egy plasztikai sebész segítségével valóra váltja, sürgősen hozzálát a második célja eléréséhez. A pénzszerzésre két lehetőséget lát: vagy megdolgozik a vagyonért, vagy hozzámegy egy gazdag férfihoz. Az utóbbi jóval egyszerűbbnek tűnik, ez esetben viszont felmerül a probléma, hogy miként szabaduljon meg később a férjétől. De végül is gyakorlat teszi a mestert…

Naomi Levy: Einstein ​és a rabbi
Mi ​a lélek? – Ez a kérdés foglalkoztatta a keresőket, a szenteket és prófétákat az idők kezdete óta. Vannak szavak a kimondhatatlan kifejezésére? – Ez a kérdés vezette a költők tollát korokon és országokon át. Naomi Levy rabbi szintén felveti ezeket a kérdéseket az Einstein és a rabbi című könyvben, mégpedig alázattal, mesteri és egyben költői módon. Könyvében egy sor történetet sző egybe, egyrészt azokat, amelyeket rabbiként mások osztottak meg vele, másrészt a saját, személyes történeteit, valamint egy Einsteinnek íródott levél utáni kutatás történeteit – és ezeken az elbeszéléseken keresztül megismertet az elmagyarázhatatlannal: a lelkünk valódi természetével.


No comments:

Post a Comment