Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

October 20, 2013

Jim Harrison: Szenvedélyek viharában

Kötetünkben Jim Harrison három kisregényét, Szenvedélyek viharában, Bosszú és Az ember, aki eldobta a nevét címűeket adjuk közre. Mindhárom nagyívű dráma tomboló szenvedélyekkel, az ember legmélyebb érzelmeit megérintő, megrázó és felkavaró történettel. A sorsok az észak-amerikai hegyvidékektől Mexikó kopár tájain és az első világháború harcterein át a karibi szigetvilágig, sőt még azon is túl sodorják a szereplőket, de a drámák igazi színtere mindig az emberi lélek: a hősök bosszú és önfeláldozás, gyűlölet és megbocsátás, szerelem és hűtlenség között hányódnak.

1 comment:

  1. Egy weboldal, amit érdemes meglátogatni. Tele különböző témájú ingyen letölthető könyvekkel, amelyek között mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A hab a tortán a lehetőség, hogy bármilyen könyvnek utána keresnek, és ha megtalálható, akkor $ 0.69-ért, (ami hozzávetőlegesen 160.- - 200.- kemény magyar Ft.-ot jelent), a tiéd lehet.Nem csak magyar nyelvű könyvekre keresnek rá, én pl. többnyire angol nyelvű könyvek után kutakodok, mert szívesebben olvasok eredetiben. Jó böngészést !

    ReplyDelete