Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

October 11, 2013

Dale Brown: Halálzóna

Ázsiában elszabadul a pokol. A Kínai Népköztársaság a Nagy Sárkány – lerohanja Tajvant. Az Amerikai Egyesült Államok a Kis Tigris segítségére siet, de nem jár sikerrel. A Nagy Sárkány felbátorodik az első győzelmen, és nekilát, hogy visszaszerezze azokat az ázsiai területeket, amelyekre már évtizedek óta jogot formál. Olyan fejlett katonai támaszpontokat épít ki, hogy a felszabadító szerepre vállalkozó USA kénytelen visszavonulni.

Vagy mégsem? Az amerikai hadseregnek van egy utolsó, titkos aduja, amit most talán kijátszhat. Egy tapasztalt harci pilóta és egy zseniális repülőmérnök már jó ideje azon dolgozik, hogy a nyugdíjba küldött B-52-es légierődökből az EB-52-es megaerődökhöz hasonló repülő csatahajókat építsen. A tervek még nem készültek el, de most nincs idő tétovázásra. McLahanan egy kisebb, civilekből és katonákból álló csapat élére áll, és felállítja a miniflottát. A gépeket lopakodórakétákkal szerelik fel, amelyek talán megfékezhetik a kínai áradatot.
De elég lesz-e ennyi rakéta a Nagy Sárkány ellen? Maradt-e még idő a legyőzésére?
A nukleáris katasztrófa árnyékába került világ lélegzetvisszafojtva figyeli az árnyékharcosok felszállását…

No comments:

Post a Comment