Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

May 26, 2013

Neil Gaiman: Amerikai istenek

Mike Ainsell három évet töltött börtönben, ám a sorscsapások ezzel nem értek véget számára. Szabadulása előtt néhány nappal a felesége és a legjobb barátja meghal autóbalesetben, így azután első útja a temetésre vezet. Útközben találkozik egy furcsa idegennel, aki Szerda néven mutatkozik be, és munkát kínál Mikenak. A büntetett előéletű férfinak nincs más választása: elfogadja az ajánlatot, nem sejtve, hogy ezzel különös, természetfölötti események sodrába kerül. Fokozatosan derül fény Szerda sötét tervére, és egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a mindennapi élet felszíne alatt különös háború dúl, amelynek tétje nem más, mint Amerika lelke...

Az Amerikai istenek oldalain rettegés és nemesszívűség, varázslat és áldozat, bölcsesség és rejtély, megtört szívek és mély érzések forgataga bontakozik ki a mestert meseszövésből. (Peter Straub)

Eredeti, lebilincselő és minden ízében újszerű - bizarr és szürreális utazás keresztül az Egyesült Államokon, ahol az út menti látnivalóknál csak maguk az utazók különösebbek. (George R. R. Martin)

Neil Gaiman egyedülálló látásmóddal és kimeríthetetlen képzelőerővel megáldott író. Eddig csak az angol irodalom gyöngyszeme volt, mától az amerikai irodalom ékszere is egyben. (William Gibson)

No comments:

Post a Comment