Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

May 27, 2013

Duncan Shelley: A leszboszi cápa

A CIA egyik legtitkosabb, szinte misztikus rejtély övezte osztálya a HAC. A Health Alteration Committee-t, vagyis az Egészségmódosító Bizottságot 1961-ben alapították, feladata a kijelölt célpontok megbetegítése, megőrjítése vagy meggyilkolása volt. A HAC jövőre ünnepli negyvenedik születésnapját, s a tudás, melyet emberéletek kioltása terén szerzett e négy évtized során, minden szörnyűsége ellenére lenyűgöző. A történet a HAC egy különleges és izgalmas akcióját meséli el a lehető legnaturálisabb, legrészletesebb módon, beavatva az olvasót a titkosszolgálatok merényleteinek kulisszatitkaiba, melyek alapvetően különböznek a terrorcsoportok akcióitól.

5 comments:

  1. Minden könyvnél ezt lehet letölteni:
    Veszelyes vonzalom - Mary Jo Putney.epub

    ReplyDelete
  2. Köszönjük az észrevételt, javítottuk a linkeket.

    ReplyDelete
  3. Rendben.
    Természetesen köszönöm - a könyvek lehetőségét is.

    ReplyDelete
  4. Nem lehet letölteni a könyvet, a borítóra kattintva egy reklámoldal jön be, semmi más. Hostinger Group

    ReplyDelete
  5. A kiadók és a szerzői jogvédő hivatal folyamatos nyomása miatt a freEbooks oldal átalakult zártkörű könyvklubbá. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az oldalunkról jelenleg elérhető könyvek a jövőben is elérhetőek lesznek (hacsak nem kérik valamelyik eltávolítását). Új könyvek azonban már nem kerülnek fel, azokat csak a klubtagok fogják megkapni. Szintén csak a klubtagok számára lesznek elérhetőek a freEbooks oldaláról korábban eltávolított könyvek. Ha érdekel ez a zártkörű könyvklub, küldj egy emailt!

    ReplyDelete