Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

January 29, 2013

William Dietrich: A dakotakód


A Napóleon piramisai és A rosette-i kő című regényekből megismert Ethan Gage sziporkázó humorával és botcsinálta varázslataival tovább szórakoztatja kalandjainak kedvelőit. A vérbő asszonykák bolondja tiltott területre téved, amikor Napóleon húgával kerül röpke, ám annál hevesebb kapcsolatba. Érthető tehát, hogy villámgyors távozásra ösztönzi őt a kegyes Bonaparte, megbízva az észak-amerikai Nagy-tavak vidékének földerítésével. Szerencse a szerencsétlenségben (vagy épp fordítva?), hogy a behemót svéd, Magnus Bloodhammer útitársul szegődik Ethan mellé. De nemcsak Magnus kíséri a kalandort, hanem rejtélyes alakok is, akik fáradhatatlanul életére törnek.
A tóvidék és a folyórendszert járva azután új barátokra, új fehérnépre és persze új ellenségekre tesz szert „Marengo hőse” és a félszemű svéd. Barátaiknál csak az ellenségeik kitartóbbak, és e két tábor nem is mindig különböztethető meg egymástól. Mintha egyre messzebb kerülnének az édenkert idilli világától. Vagy mégsem?

No comments:

Post a Comment