Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

January 15, 2013

Tony Parsons: Apa és fia


Harry Silver egy népszerű talkshow producere, gyönyörű felesége van és szép kisfia, és még nincs harminc éves. Éppen ez a baja, mert úgy érzi, élete túlságosan is kiszámítható, hiányzik belőle az izgalom. Egy őrült pillanatban gondoskodik hát izgalomról: megcsalja a feleségét egy munkatársnőjével. Nyugodt, unalmas élete két nap alatt szétesik. Felesége a csalódástól japánig szalad, Harry elveszíti az állását, ráadásul egyedül kell gondoskodnia a kisfiáról. Amíg megtanul mindazzal megbirkózni, amivel annyi egyedülálló anya küszködik, kénytelen fel is nőni. Újraértékeli kapcsolatát a szüleivel, feleségével és gyerekével. Segít neki ebben egy új szerelem és egy kevésbé időigényes új állás, valamint bálványozott, második világháborús hős édesapjának betegsége. És mivel már nem a hetvenes években, a Kramer kontra Kramer korában élünk, nem a bíróságon derül ki, hogyan tud két szülő normálisan megosztozni egy gyereken.
Tony Parsons, a neves angol újságíró és tévés személyiség ezzel a regényével egy csapásra világszerte ismertté vált, könyve pedig kiugró siker lett Nagy-Britanniában és az egész kontinensen.

No comments:

Post a Comment