Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

July 6, 2024

Pálmai-Lantos Éva: Andalúz örökség, Kováts, Róbert: Mielőtt leszülettem, Farah Naz Rishi: Üzenet a Földről, Josephine Hart: Obsession - Megsebezve

Pálmai-Lantos Éva: Andalúz örökség
Tegnap ​reggel még azt hittem, a családom úgy tökéletes, ahogy van, és anya sosem hazudna nekem vagy apának. Tévedtem. Néha elég huszonnégy óra, hogy összeomoljon egy egész életnyi illúzió. Vagy egy nem várt levél és pár telefonhívás.A fiatal Bartha Katinka, egy budapesti galéria kurátora, egy nap szörnyű felismerésre jut: az édesanyja éveken át hazudott a családjának. Egy spanyol ügyvédi irodából érkező levél és egy ártatlannak induló nyomozás döbbenti erre rá, és olyannyira nem hagyja nyugodni, hogy az általa szervezett kiállítás megnyitója kis híján botrányba fullad. Amikor a főnöke kényszerszabadságra küldi, a lány kapva kap az alkalmon, hogy személyesen utazzon Spanyolországba, és az ügy végére járjon.Andalúzia mesés városaiban kalandozva nemcsak a rejtély megoldásához kerül közelebb, hanem önmagához is, és mindinkább rájön arra, mit és kit is szeretne igazán az életében. Múlt és jelen, családi kötelékek és béklyók, két világ és rendkívüli sorsok forrnak egybe Pálmai-Lantos Éva lebilincselő regénysorozata nyitókötetének a lapjain.


Kováts, Róbert: Mielőtt leszülettem
"Emlékszem, ​Erin. Emlékszem a mennyországra."
A sikeres regényíró Richard Hollman és családja élete egyetlen pillanat alatt örökre megváltozik. A balesetet szenvedő férfi három percre meghal, majd csodával határos módon visszatér. Azonban nem egy ép és egészséges testbe; nyaktól lefelé teljesen lebénul. Gyötrelmeinek csupán az őt elborító emlékképek vetnek véget; szó szerint mindenre emlékszik a létközből. Ezzel kapcsolatos élményeit, tapasztalatait és megvilágosodásának történetét egy regénybe foglalja…
Évekkel később egy rendezvényen Richard találkozik Charlotte-al, a gyászoló özveggyel és édesanyával. Az író visszautasíthatatlan ajánlatot tesz a nőnek; segít neki megtalálni azt a lelki békét, melyet ő is meglelt a balesete után.Richard Hollman döbbenetes és átfogó beszámolója által mi is belépünk a létköz világába. Láthatjuk a mindent átszövő sorsfonalakat, a szenvedések, örömök, drámák és megbékélések mögötti karmikus egyensúlyt, és azt, miként készül fel a lélek az elkövetkező földi életére.


Farah Naz Rishi: Üzenet a Földről
Te ​mit tennél, ha tudnád, a Föld hét nap múlva véget érhet?Amikor a híradók beszámolnak arról, hogy egy Alma nevű bolygó felvette a kapcsolatot a Földdel, olyan pletykák kapnak szárnyra, miszerint az idegen entitás csak néhány napot ad a földi civilizációnak, mielőtt végleg kiiktatná.A középsulis, különc iskolakerülő, Jesse Hewitt számára soha semmi sem volt egyszerű. Az élet rossz csapások sorozatát mérte rá – hát mit számít, ha most minden véget ér? Cate Collins viszont kétségbeesetten próbálja kihasználni ezt az időt, hogy megtalálja az apját, akivel soha nem találkozott, és akiről hihetetlenül vad történeteket hallott. És akkor ott van Adeem Khan. Míg a kódolás és a számítógépes programozás mindig is könnyen ment neki, a megbocsátás nem. Úgy tűnik, nem tud megbékélni a húgával, és nem tud túllépni azon, hogy elment, pedig ez lenne az utolsó esélye.Már csak hét nap áll rendelkezésükre, hogy szembenézzenek igazságaikkal és jóvá tegyék a hibáikat. Jesse, Cate és Adeem útjai épp akkor találkoznak, mikor a világuk romjaiba dől.


Josephine Hart: Obsession - Megsebezve
A Megsebezve egy férfi kétségbeesett ragaszkodásának és botrányos szerelmi afférjának lebilincselő története. Egy olyan férfié, akinek látszólag mindene megvan: vagyona, gyönyörű felesége és gyermekei, tekintélyes parlamenti politikai karrierje. De az életéből hiányzik a szenvedély, és ez a fájó üresség a fia menyasszonyával való, mindent elsöprő és végül katasztrofális kapcsolatba sodorja.A Megsebezve olyan remekmű, amely a végletes kötődés veszélyeit és annak mélyreható, megrázó következményeit mutatja be.Hagyd, hogy magával ragadjon!


No comments:

Post a Comment