Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

September 23, 2020

Harlan Coben: Senki fia, Vi Keeland: A viszony, Megan Abbott: Fogd a kezem

 Vi Keeland: A viszony

Elbocsátás helytelen magatartásért... Nem akartam elhinni. 

Kilenc éven át a belemet is kidolgoztam Amerika egyik legnagyobb cégének, és amikor hazaértem az Arubán töltött vakációról, egy hivatalos levélben kirúgtak. Csak azért, mert csináltunk egy videót a barátaimmal a nyaraláson... egy saját, személyes videót... 
Dühömben kinyitottam egy üveg bort, és megírtam a levelemet a csilliárdos vezérigazgatónak arról, hogy mit gondolok a cégéről és annak bevett gyakorlatairól. 
Nem gondoltam, hogy válaszol. 
Azt meg végképp nem gondoltam, hogy egyszer csak levelezőtársak leszünk a gazdag rohadékkal. 
Végül a pasi rájött, hogy szabálytalanul jártak el velem szemben, és visszakaptam az állásomat. De... nem ez volt az egyetlen, amit Grant Lexington meg akart tenni értem. 
Biztos, hogy nem megyek bele egy viszonyba a főnököm főnökének a főnökével! Még akkor sem, ha az illető nevetségesen jóképű, magabiztos és elbűvölő. 
Teljesen illetlen lenne, sőt, megbotránkoztató. 
Nagyjából olyan, mint a videó, ami miatt bajba kerültem. 
Két rossz nem tesz ki egy jót. 
De néha kétszer akkora buli lesz belőle... 


Megan Abbott: Fogd a kezem
Kit Owens egészen addig csupán szerény ambíciókat táplál a jövőjét illetően, amíg a rejtélyes Diane Fleming meg nem jelenik a középiskolájuk kémiacsoportjában. Diane bámulatos tudományos ismeretei Kitben fellobbantják a lángot, és különös barátság szövődik kettejük között. Mindaddig, míg Diane el nem árul egy mindent megváltoztató titkot.
Több mint egy évtizeddel később Kit a Diane által inspirált tudományos álmok megvalósításán munkálkodik. Úgy véli, hogy már örökre lezárta magában Diane-t, ám egyszerre robogva előtör a múlt, és Kit rádöbben, hogy egykori barátnőjével kell versengenie azért a hőn vágyott pozícióért, melyben egy új, úttörő kutatás részeseivé válhatnak. Az egykori barátnők hamarosan veszedelmes macska-egér harcban találják magukat, mely könnyedén okozhatja mindkettejük vesztét. 

Harlan Coben: Senki fia
Westville ​a világ legunalmasabb kisvárosának látszik – ám a hegyekkel övezett vidék tele van rejtélyekkel. Az egyik legnagyobb talány a város körüli erdőben élő Wilde, akit harminc évvel korábban, gyerekként magára hagyva találtak a fák között. Az immár felnőtt férfi azóta sem tudja, hogyan került az erdőbe, és kik lehetnek a szülei. Szinte természetes, hogy amikor a városban eltűnik egy középiskolás lány, hozzá fordulnak segítségért, és Wilde egyetlen barátja, egy hetven körüli sztárügyvéd, Hester Crimstein is bekapcsolódik a nyomozásba. Hamarosan a város leggazdagabb családjából is nyoma vész egy fiúnak. Majd érkezik egy zsaroló levél.
Ahogy múlt és jelen eseményei felkavarodnak, a mind rejtélyesebb ügybe egy gátlástalan elnökjelölt, egy mindenre elszánt környezetvédelmi aktivista, néhány kegyetlen középiskolás és egy nyugdíjas katonatiszt is belekeveredik. Wilde pedig rájön: ha meg akarja találni a lányt, a város féltve őrzött titkainak kell utánajárnia – mielőtt még túl késő lenne megfejteni őket… 

No comments:

Post a Comment