Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

May 21, 2014

Christian Jacq: A tűz útja

http://yadi.sk/d/AvTAglKsQwNnq
Az ifjú írnok, Iker végre megérti, hogy célt tévesztett akkor, amikor Szeszósztrisz fáraót üldözte gyűlöletével, s rájött, hogy az ellenséget másutt kell keresni. Iker most már királyi fiú, s ezt a kivételes rangot maga a fáraó adta neki, örökbe fogadva őt.
Az ellenség, aki az abüdoszi élet fáját el akarja pusztítani, a Hírhozó, s ez a gonosz varázserővel rendelkező lény csapatokat gyűjt a határokon, hogy megszállják és megsemmisítsék Egyiptomot.
Szeszósztrisz rendkívül veszélyes feladattal bízza meg Ikert: menjen Kánaánba, s kutassa fel a Hírhozó rejtekhelyét...
Iker tudja, hogy az életét kockáztatja, s útja során találkozik olyan emberekkel, akik a Hírhozónak adják ki magukat. Ám eközben az igazi Hírhozó immár núbiai rejtekén igyekszik hatalmasra dagasztani az áradást, amely majd végleg romba dönti az országot!
A négykötetes Ozirisz titkai harmadik részében a nagy kérdés: Ki mentheti meg Egyiptomot? Szeszósztrisz, aki rendületlenül fogadja a brutális támadásokat? Iker, aki azért küzd, hogy keresztülhúzza az áruló mesterkedéseit? Vagy a szép Ízisz, a papnő, aki talán különleges képességeivel megtalálhatja a módját annak, hogyan csillapítható le a Nílus szelleme?

No comments:

Post a Comment