Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

March 20, 2013

Melissa Panarello: Minden este 100-szor, kefével


Olaszország felbolydult. Egy szicíliai diáklány kegyetlen őszinteséggel vetette papírra első szexuális kalandjainak történetét, amelyet napló formájában hozott nyilvánosságra a botrányt is felvállaló olasz kiadó. A tizenötéves, szenvedélytől fűtött és szerelemre éhes lány egy érzéketlen világba csöppen, ahol hamar felnőtt nőként kell "helytállnia"'. Míg szülei a tanulmányi eredményei miatt aggódnak, Melissa nős férfiak züllött fantáziavilágába keveredik, vad orgiákra jár, interneten keresi alkalmi partnereit, miközben korrepetitorával is viszonyt folytat. A naplóbejegyzések feltárják Melissa zűrzavaros mindennapjait, és ami talán még fontosabb, segítenek megérteni, miért veszti el kislányos naivitását és tiszta szépségét, hogyan mocskolódik be testileg-lelkileg. A túlfűtött testiség poklát megjárt tini sorsa úgy bontakozik ki előttünk, mintha csak a szomszéd kislány szamárfüles füzetbe firkált nyári élményeit olvasnánk.

Kritikusai szerint a könyv elemi erővel tárja fel azokat a hazugsághálókat, amelyek szexpartnerek között, szülők és gyermekeik között, nők és férfiak között feszülnek, és amelyekből szinte lehetetlen kigabalyodni.

Első kiadása óta a szicíliai Lolita erotikus naplója közel egymillió példányban fogyott el Melissa szülőhazájában, ahol a fiatalkorú írónő kilétét sokáig homály fedte. Miután a sajtó felröppentette a hírt, miszerint a mélyen vallásos olasz olvasókat felháborító és megrázó könyvet álnév alatt írták, Melissa Panarello úgy döntött, "nevét és arcát adja" az életrajzi ihletésű műhöz, ami azóta huszonnégy országon söpört végig és hamarosan mozivászonra is kerül.

No comments:

Post a Comment