Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

October 19, 2022

Jeffrey Archer: Nézz félre!, Paulo Coelho: Házasságtörés, Corinne Michaels: Egy érzés idecsábít

Jeffrey Archer: Nézz félre!
A frissen előléptetett William Warwick nyomozó és hűséges, immár jó barátaiból és kollégáiból álló különleges egysége új megbízást kap: a rendőrség soraiban elharapódzó korrupciót kell feltárnia. Az első célpontja egy fiatal detektív, akinek az életstílusát rendőri fizetésből lehetetlenség finanszírozni. Williamnek ráadásul szembe kell néznie azzal a lehetőséggel, hogy a korrupció mélyebbre nyúlik a rendőrségen belül, mint azt hitte. A pénz ígérete miatt pedig sokan hajlandóak félrenézni. A nehézségeket tetőzi az is, hogy William csapatának egyik új tagja beleszeret a titkos megfigyelés alatt lévő vonzó tisztbe…


Paulo Coelho: Házasságtörés
A harmincas éveiben járó Linda megbecsült feleség, odaadó anya és ambiciózus újságíró. Szerencsés és sikeres nő, akinek mindene megvan: szerető férj, gyerekek, család, gazdagság. Belül mégis szorong, depressziós és a mindennapjaiban rendkívül boldogtalan. A rutint és a kiszámíthatóságot, amelyek eddig biztonságot nyújtottak számára, hiányként éli meg, a szabadság hiányaként. Börtönnek érzi harmonikus életét, majd ennek rabságából mély apátiába süllyed. Ebből rántja ki egy izgalmas, régi-új kapcsolat, egy népszerű politikus személyében. Linda egyszerre szembesül a szenvedély felszabadító érzésével és a választás kényszerével. Élete sorsfordulóhoz ér. A világ első számú bestseller írójának legújabb műve elementáris erejű provokáció. Paulo Coelho érzékeny figyelemmel, de könyörtelen őszinteséggel mesél szabadsághiányról, az élmények erejéről, elkövetett bűnökről, azok szükségszerű következményeiről. A brazil mester felismerése hátborzongató: a házasságtörés az emberi természet legpontosabb metaforája.


Corinne Michaels: Egy érzés idecsábít
Tizenöt évvel ezelőtt beleszerettem Jack O'Donellbe. Pontosan éreztem, hogy a bátyám legjobb barátja az egyetlen férfi, akit valaha szeretni tudok. A tizennyolcadik születésnapomon megkértem, hogy csókoljon meg. Akkor még nem gondoltam volna, hogy ez örökre megváltoztatja az életemet. Teljesen odaadtam magam Jacknek azon az éjszakán. Tovább kellett lépnünk, ezért elváltak útjaink, és úgy tettünk, mintha az égvilágon semmi sem történt volna, noha életem legszebb pillanata volt. De ez semmi volt ahhoz a titokhoz képest, amit rejtegetni kényszerültünk. Megpróbáltam nem gondolni arra, hogy még mindig mennyire szeretem. Aztán újra megcsókolt, és minden megváltozott. Ezúttal nem volt visszaút. Rögtön tudtam, hogy ennek jelentősége van. Egymáshoz tartozunk, és semmi értelme elkerülni a sorsunkat. De nem csupán az érzelmek törtek a felszínre, hanem a múlt is, és veszélybe került a boldogság, és az a bizonyos második esély. Vajon a szerelmünk kibírja ezt a megpróbáltatást?


No comments:

Post a Comment