Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

January 23, 2018

Jane Green: Esélyek ​városa

Régi barátokat hoz össze a véletlen, a sors úgy intézi, hogy egyikük, Tom meghal egy merényletben s hajdani társai a temetésén ébrednek rá, hogy éppen ő volt az összekötő kapocs a múltjukkal. Miközben komoly szembenézésre kényszerülnek önmagukkal, jól bejáratott életvitelük fenekestül felfordul: Holly az egykori szabad lélek immár tizennégy éve házas, két gyereke van. Bár boldognak mondja magát, férje a felkapaszkodott, munkamániás ügyvéd, akit szinte sosem lát és lekezeli őt. A temetésen Holly összetalálkozik Tom lehengerlő öccsével… Oliviát hat év után otthagyta a barátja. Kutyamenhelyet vezet, masszív szingliként, még Tom jóvoltából megismerkedik egy fiúval, és teherbe esik a négynapos kaland során… Paul, a mindig slampos újságíró egy csodaszép svéd nőt vett feleségül, aki sikeres üzletasszony az internetes divatszakmában. A boldog házassághoz azonban egyvalami hiányzik: a gyerek. Évek óta, elkeseredetten próbálkoznak… Safron a gyönyörű színésznő Hollywoodban próbált szerencsét, de visszaesik gyógyulófélben lévő alkoholizmusába, mert egy híres, nős színész szeretőjeként kikezdi a sajtó…
Ha igaz a mondás, miszerint a baj nem jár egyedül, akkor ezúttal abban is hinnünk kell, hogy a segítség is párban jár. Egymásra utalva, egymást támogatva, végül mind a négyen kapnak az élettől egy második esélyt a boldogságra.

No comments:

Post a Comment