Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

June 21, 2014

Christian Jacq: A nagy titok

https://yadi.sk/d/rUgLK3w_UNFPc
A felismerhetetlenné vált Hírhozó Abüdoszban rejtőzik, s a legfőbb bűn elkövetésére készül cinkosaival. Halált hozva Ozirisz birodalmába, megakadályozza az isten feltámadását, hogy végre ledönthesse trónjáról Szeszósztrisz fáraót, átvehesse a hatalmat és terjeszthesse a tanait.
Vajon sikerül-e Ikernek elvégeznie a megbízatását, s bemutatni Ozirisz misztériumait? A szerencsétlenséggel szembenézve, Ízisz a végére jut-e a Lehetetlen keresésének? S a halál vajon valóban legyőzhető...?
Az örök Egyiptom szenvedélyes tanulmányozásával töltött negyven év után Christian Jacq A nagy titok-kal zárja le az Ozirisz titkai-nak sorozatát, azokét a titkokét, amelyek az egyiptomi gondolkodás és a fáraók világának középpontjában álltak.
A négyrészes Ozirisz titkai az ifjú Iker lázas igazságkeresésén és III. Szeszósztrisznak a gonosz erői ellen vívott harcán túl egyben annak az Egyiptomnak a mágikus, lenyűgöző története is, amely már nem létezik, képzeletünkben mégis eleven - Christian Jacqnak köszönhetően, aki műveiben megadja nekünk örök dimenziójának kulcsát és felfedi titkait.

No comments:

Post a Comment