Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

March 28, 2014

Fábián Janka Egy találkozás / Videotéka

cswalitschek@gmail.com
Videotéka
Ildi, a sikeres londoni üzletasszony évtizedek után először látogat haza szülővárosába. Ott szinte minden megváltozott, de őt legjobban az egykori Videotéka eltűnése kavarja fel. A régi intézményhez rengeteg élménye kötődik, de a helyén, a főtér sarkán most egy kávézó áll, ahol Ildi összefut kamaszkori barátnőjével, Brigivel. A találkozás mindkettőjükben nosztalgikus és fájdalmas emlékeket idéz fel, és bár Ildi először bánja, hogy látogatásával felszakította a régi sebeket, egy újabb viszontlátásnak köszönhetően végre sikerül lezárnia magában a múltat.


Egy találkozás

Andrea és Annabel pontosan ugyanakkor, 1973-ban, újév napján született, csak egyikük valahol Magyarországon, egy vidéki kisvárosban, másikuk Amerikában, Bostonban. Az életük később is furcsa hasonlóságokat mutat, kezdve a gyerekkori örömöktől és csalódásoktól egészen a kamaszkori problémákig és a felnőtté válásukat meghatározó élményekig. Húszéves korukban Londonban (ahová az egyik lány au pair-ként, a másik turistaként érkezik) végül találkoznak is, meg nem is... de a történet itt nem zárul le, és ha az olvasók is úgy akarják, folyt. köv.

No comments:

Post a Comment