Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

April 7, 2013

Dan Brown: A Da Vinci kód


A tanulmányi úton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatót telefonon riasztják egy késő esti órán. A Louvre idős kurátorát meggyilkolták a múzeumban, és érthetetlen kódot találtak a holtteste mellett. Miközben Langdon és Sophie Neveu, a tehetséges francia titkosírás-szakértő a rejtvény megoldásán dolgozik, elképedten fedezik fel a rejtett utalások nyomát Leonardo da Vinci műveiben - noha ezeket az utalásokat mindenki láthatja, a festő zseniálisan álcázta őket...
A Da Vinci-kód egyszerre villámgyors, intelligens és többrétegű; részletek sokasága és alapos kutatások hitelesítik. Az első oldalaktól a váratlan és elképesztő végkifejletig Dan Brown bestsellerszerző már megint mesterien bonyolítja a történetet.



1 comment:

  1. Kedves Felhasználó,

    Babicz Anett vagyok, az GABO Kiadó munkatársa, és ezúton hívom fel figyelmét, hogy jelen posztjával jogsértő tartalmat osztott meg. A könyvnek nincs elektromos változata, azt jogsértően készítették el a kiadó tudta és beleegyezése nélkül. Kérem, hogy a megosztást azonnal hatállyal szüntesse meg, és a linket távolítsa el.

    Üdvözlettel,

    GABO Kiadó

    ReplyDelete