Zártkörű könyvklub. Ha érdekel a tagság, küldj egy emailt!

Minden levélre válaszolunk, de előfordulhat, hogy a válaszlevelünk a levélszemét közé kerül, ezért kérjük ellenőrizd a spam/levélszemét mappádat!


ePub átalakítás mobi-ra: http://ingyenekonyvek.blogspot.com/p/konvertalas.html


Ezeket a könyveket olvastuk:

December 31, 2012

Jorge Bucay: Nyitott szemmel szeretni

„Hiszem, hogy a szerelem egyszerűen megtörténik.”Jorge Bucay egyik legnépszerűbb, kultikus műve, melynek rajongói évek óta külön honlapon osztják meg egymással párkapcsolati problémáikat."A párterápiákon rengeteg idő megy el azzal, hogy a felek megpróbálják meggyőzni egymást, ki mit csinál rosszul. Pedig többre jutnának, ha nem ítélkeznének, nem akarnák megváltoztatni egymást, hanem egyezségre törekednének.
Ha örökké az orrod alá dörgölöm a hibáidat, ha azért élek, hogy megmutassam, hogyan kellett volna viselkedned, ha minduntalan formába öntöm, megszabom a dolgok menetét, akkor talán elérem (talán), hogy hülyének érezd magad, vagy, ami rosszabb, faképnél hagyj, vagy, ami még rosszabb, hogy maradj, és bosszants tovább.
De én azt akarom, hogy meghallgass, hogy érdeklődve figyelj rám, nyisd ki a füled, engedd be rajta a vágy és a szeretet szavait.
Ha valóban ezt akarom, akkor meg kell tanulnom beszélni magamról, az igényeimről, legfőképpen pedig arról, hogy mit vált ki belőlem a viselkedésed. Elég csak ennyit szem előtt tartani, és valószínűleg sokkal könnyebben hallgatsz majd meg."A 2000-ben megjelent Nyitott szemmel szeretni a Latin-Amerikában és ma már számos más országban is óriási sikereket arató Jorge Bucay egyik legnépszerűbb könyve.
Szerzőtársával, a szintén pszichoterapeuta Silvia Salinasszal finoman szőnek össze egy fordulatos szerelmi és kiberregényt pszichológiai esettanulmányokkal és lelki tanácsokkal.
A mű elbeszélője, az épp szakításban és lelki válságban lévő Roberto a szerver egy furcsa technikai hibája miatt belekeveredik két pszichológus – Laura és Fredy – szerelemről és párkapcsolatokról folytatott levelezésébe, mely egy könyv születését hivatott elősegíteni. Az e-mailek épp jókor jönnek, mintha csak neki szólnának. Egyre hasznosabb segítségnek érzi az ismeretlen Laura naponta, hetente megjelenő pszichológiai eszmefuttatásait, lassan szinte függővé válik, sőt ő maga kezd el levelezni vele.
S végül nemcsak egy könyv születik meg, hanem – talán – egy szerelem is elkezdődik… ha úgy akarjuk.

December 30, 2012

Lincoln Child: Örvénylő mélység

Háromezer méterrel az Atlanti-óceán felszíne alatt tudósok dolgoznak a történelem legnagyobb felfedezést jelentő ásatásán. Vagy mondjuk inkább a legrémisztőbb ásatásán? Dr. Crane-t egy olajfúró toronyra hívják, hogy segítsen kideríteni a személyzet körében terjedő betegség okát. Amikor megérkezik, kiderül, hogy az igazi helyszín tulajdonképpen nem az olajfúró torony, hanem a háromezer méterrel alatta, az óceán fenekén létrehozott kutatóállomás területe. A szupertitkos létesítményt azért építették, hogy fényt derítsen egy évszázados titokra. Egy évvel korábban, egy mindennapos fúrás alkalmával fedezték fel, hogy valami rejtőzik az óceán feneke alatt: a legtitokzatosabb ősi civilizáció, a legendás Atlantisz. Ám a feltárás előrehaladtával, egyre többen jelentkeznek az orvosnál különböző tünetekkel, kezdve az egyszerű fáradtságtól a fejfájáson át a különösen erőszakos cselekedetekig. Miután dr. Crane alámerül, és beleveti magát a vizsgálatokba, rájön, hogy a tünetek nem csak egyszerűen betegséget jeleznek. Atlantisz feltárása mögött talán egy másik, sokkal veszélyesebb dolog rejtőzik… A világhírű Preston–Child (Kénköves pokol, A halál tánca, Elátkozott völgy, A Sötétség Kereke) szerzőpárosból már ismert Lincoln Child az Atlanti-óceán jeges mélységének titkait tárja fel olvasói előtt.

Tami Hoag: Az alibi klub

Tami Hoag legújabb idegborzoló thrillerében betekinthetünk a veszély és a romlottság kellős közepébe: a Palm Beach-i társasági elit csábító, vonzó és dúsgazdag világába. A gazdagság itt hatalommal és bűnnel párosul, és a hatalommal rendelkező férfiak egy csoportja zseniális módot talált arra, hogyan palástolják bűneiket… Elena Estes, az egykori gazdag és kiváltságos kislány már hátat fordított ennek az életnek. Elárulták, csalódott azokban, akik a legközelebb álltak hozzá, úgyhogy inkább beépített rendőr lett, hogy személyes indíttatásból az igazságot kereshesse. Aztán egy tragikus, a későbbiekben folyton kísértő hiba véget vetett a karrierjének. Egy megrendítő esemény azonban visszalöki abba a fájdalmas örvénybe, amit oly sok gyötrelem árán végre maga mögött hagyott. Miközben barátnője gyilkosát keresi, Elena rákényszerül, hogy szembenézzen régi életével, és egyben saját magával. Eltökélt szándéka, hogy felfedi az igazságot, ami meg fogja döbbenteni a Palm Beach-i elit legjavát, de lehet, hogy ezzel saját halálos ítéletét is aláírja.

Závada Pál: Mielőtt elsötétül

Mert lacitel volt szinte mindenütt, s a korabeli alternatív divat szerint kötelezően a földön, esetleg a galérián. És az egyen-könyvespolcok, az asztallapok a műszaki rajzolói baklábakon, a kirajzszögezett plakátok és fotók meg a haverok festményei a piszkos falakon, aztán azok a feltört, odvas csempefalak a fürdőszobákban, a vízköves, szappan-koszmós kádak és kagylók, a nyílt lángra lobbanó, régi vízmelegítők, az elkoszolódott konyhák, a feketére égett edények! Akkor a takultusz (kivált, ha fémdobozos Earl grey is előfordult már), az ezerféle fűszer, az, hogy borból csak vöröset, töményből vodkát, aztán a cigarettasodrás szertartása, a folyton szóló lemezjátszó, az étkezéstől a gépelésig az ágyon zajló élet, továbbá a bugyiban-mászkálás, a térdig érő, ki-kigombolódó ingek… Másvalaki pedig stencilezett szamizdatot olvas, vagy dossziéból gépelt szöveget. Úgy jönnek-mennek, hogy nem is üdvözlik egymást, a vendéggel nemigen törődik senki, néha ki se derül szinte, hogy kik a háziak.

Závada Pál: Milota




Závada Pál új regénye egy 67 éves férfi és egy 34 éves nő egymást faggató, egymásban tükröződő testamentuma. Milota György utoljára meséli el életének, családjának, szerelmeinek, falujának történeteit és legendáit, a méhészet és a máktermesztés fortélyait – miközben Roszkos Erika megpróbál a maga zsákutcába jutott életébe eligazodni. A Milota különleges családregény: A két elbeszélő hol ugyanarra az élményre közelít, hol évszázadokra eltávolodik egymástól – míg mézevők és morfinisták, tótok és magyarok, kivándorlók és betelepülők, szeretők és házastársak, barátok és ellenségek, apák és fiúk sorsa egyetlen füzérré fonnódik. A mesélők pedig úgy válaszolják meg egymás emlékezéseit, hogy szavaik az 1997-es Pünkösdöt keringik körül. Eközben kipattannak a mézelő akácfürtök, és kibontják majd szirmukat a mákvirágok.


A link szerzői jogi okból eltávolítva.

Závada Pál: A fényképész utókora




Holtak és utódok, családok és barátságok, eszmék és szerelmek két nemzedéke. Závada regénye Buchbinder fényképész 1942-es életképével veszi kezdetét, és az elmúlt század ötven évét íveli át. A Jadviga párnája és a Milota után a trilógia harmadik darabja csoportkép egy történelmi korról, amely a szerző „műtermében” személyes fikcióvá, párhuzamos élettörténetekké bomlik ki és fonódik össze. Hitek és tévhitek, köz- és magánbűnök, kis és nagy hazugságok, érzékek és érzelmek iskolája ez a könyv. Úgy húz magába, mint valamely lassú örvény, s ha mélyéről végül fölenged, láthatóbbá válik ez a közös, nehéz dolog – hívjuk nemzeti múltnak –, tót, zsidó és magyar magyaroké, mindannyiunké, akik a történetet mint narrátorok, névtelen ismerosök magunknak elbeszéljük.Érzelmek és érzékek, hitek és tévhitek, köz- és magánbűnök, kis és nagy hazugságok –
A fényképész utókora regény a huszadik század második felének Magyarországáról. A Jadviga párnája és a Milota után a trilógia harmadik darabja csoportkép egy korról, amelynek borzalmas feketéi és fehérei hiába is akarnának történelemként bevonulni az emlékezet kockái közé, Závada „műtermében” személyes fikcióvá válnak. Ez a fikció elvarázsol és fogva tart, lehúz, mint valamely lassú örvény, s ha mélyéről végre fölenged, láthatóvá válik a közös múlt: tót, zsidó és magyar közös múltja, amelyben narrátorként, közös elbeszélőként valamennyien jelen vagyunk. A regény bravúros szerkezete ugyanis egy pillanatra sem engedi, hogy kívülállóként szemléljük az eseményeket: mindannyiunk arca föltűnik Buchbinder fényképész 1942-ben készült mozgalmas életképén. S hogy kiből mi lett ennyi év után – nos, erre is fény derül a fénykép utóéletét kutató szereplők sorsfordulóin keresztül.
Élet a botrányon túl – családok és barátságok, eszmék és szerelmek két generációja a magyar történelem ötven évén át. Holtak, rabok, miniszterek; nótafák és biciklisták¸ érzelmek és iskolák: Závada elbűvölő és szövevényes nagyregényének minden oldala csupa titok, meglepetés, rácsodálkozás. A fényképész utókora mi vagyunk.

A link szerzői jogi okból eltávolítva.

December 29, 2012

Peter James: Félhomály


A brightoni Szent Anna-temetőben egy frissen hantolt sír dombja magasodik. A sírkertben csönd honol. Ám a csöndet halk zaj töri meg. Mintha valahol kopogtatnának. Csakhogy kopogtatás hangjai a mélyből hallatszanak…
A kisvárosi pletyka azonnal felkapja az ügyet. Kate Hemingway fiatal újságírónő minden követ megmozgat, hogy bejusson a rendőrségi kordon mögé, és jelen lehessen, amikor a sírt újra felnyitják. A vérfagyasztó látványra azonban semmi sem készítheti fel. Mégis, az a sok hivatalos ember, aki a sír körül állt, mintha nem ugyanazt látta volna. A nyomozást leállítják, a cikkét rágalomnak minősítik. Kinek áll érdekében eltussolni az ügyet?
A szálak a helyi kórházba vezetnek. Vajon csak a túlhajszolt, létszámhiánnyal küzdő orvosi kar vétlen hibája az alig huszonéves nő élve eltemetése, vagy előre megfontolt, kísérletező kedvű gyilkos jár közöttük?
A törékeny, de kitartó Kate nem hagyja annyiban, csak azt nem sejti, hogy olyan dermesztő történetben csöppen, amely eddig legvadabb rémálmaiban sem kísértette.
Peter James újból egy hideglelős történetet írt. A mesterien adagolt információk, a halál közeli élmények leírása, az igazságért harcoló újságíró és a gonosz macska-egér játszmája olyan izgalmas könyvvé áll össze, amelyet a legjobb egyvégtében elolvasni.

Wass Albert: Jönnek! - Adjátok vissza a hegyeimet!

Az 1940-ben írt Jönnek! alcíme az lehetne, hogy „a várakozás tizennégy napja”. A kortörténeti-közérzületi krónika azt a két hetet öleli fel, amely a második bécsi döntés eredményének – Észak-Erdély visszacsatolásának – nyilvánosságra kerülése és a magyar csapatok Szolnok-Doboka vármegyébe való bevonulása között telt el. Ez a tizennégy nap az ottani magyarság számára talán nehezebben, kínosabb lassúsággal vánszorgott, mint az azt megelőző huszonkét, kisebbségi sorban végigtengődött esztendő. A várakozás feszült napjai alkalmat adnak a falu, Vasasszentgotthárd lakóinak – magyaroknak és románoknak –, hogy átgondolják a sanyarú múltat és a lehetséges, biztató jövőt; hogy számot vessenek az elkövetett bűnökkel és az elszenvedett sérelmekkel, ki-ki a maga korábbi és reménybeli helyzete, illetve erkölcsi fölfogása szerint. Vibráló érzések pontos lekottázása adja a feszes cselekményű, izgalmas epizódokkal tűzdelt helyzetjelentés drámai hangulatát, katartikus tanulságait. A rablóhordákra emlékeztető kivonuló románok fejvesztett kapkodását, fosztogatását, az utolsó napok megannyi személyes sorsdrámáját feledteti a nagy nap kifejezhetetlen, már-már artikulálatlan öröme, a lelkek ujjongása, az egyetlen boldog sikollyá váló fölszabadulás pillanata.E kisregény párdarabja az 1949-ben, immár Nyugaton keletkezett Adjátok vissza a hegyeimet!, amely egy korán árvaságra jutott fiú élettörténetébe sűríti az erdélyi magyarság megpróbáltatásait. A kisebbségi sors balladai tónusú regénye az örök megaláztatás, a kiszolgáltatottság, az áldozati-sors és vállalásának hátborzongató jeremiádjává növekszik. Ennek az ágrólszakadt juhászbojtárnak és szénégetőnek egész életében négy olyan esztendő jutott, amikor egyáltalán embernek érezhette magát: a „magyar világ” 1940 és 1944 közötti ideje. S ami ezután szakadt Erdélyre, az maga volt a pokol, a „világ vége”: háború, véres bosszúhadjáratok, genocídium, útonállás, gyilkosságok, az élet tönkresilányítása. Ebben a törvényen kívüli, nyers ököljogra épülő, tébolyodott világban ép erkölcsi érzékű, hazafias lelkületű, tudatos gondolkodású embernek helye nem lehetett, így lesz a hajdan jámbor fiúból a havason bújdosó haramia, aki az olvasó előtt mégis hőssé magasztosul. Hiszen ez a – szándékoltan névtelen – hős szinte puszta kézzel, a tíz körmével védte Erdélyt a beözönlő román és orosz hordáktól, – mindhiába. Végül szerettei elvesztése után a hazájától is megfosztják, s mivel a becsületes életre és a jövőre semmi kilátása nem marad, nyugatra szökik, hogy beleordítsa a „szabad világ” fülébe Erdély irtózatos tragédiáját. Megrendítő, letaglózó, egyben lélekemelő olvasmány mindkét, fordulatokban bővelkedő, izgalmas cselekményvezetésű regény. (Legeza Ilona)

Henryk Sienkiewicz: Quo vadis


Henryk Sienkiewicz (1846-1916) a századforduló talán legnépszerűbb lengyel prózaírója. A számos nyelvre lefordított Quo vadisért a szerző elnyerte az irodalmi Nobel-díjat.

Ez a lendületes regény az ókori Róma legkiszámíthatatlanabb uralkodójának, az őrült Nérónak a tombolásáról szól. Sienkiewicz a realista írásművészet legjobb eszközeivel ábrázolja a hírhedt pojáca és udvartartása perverz szórakozásait, nemtelen életformáját, az oktalan és eszeveszett keresztényüldözéseket, az Örök Város felgyújtását. Eközben nyomon követhetjük a gazdag patrícius, Vinicius és a keresztény hitet valló szép rabnő, Lygia megható és szomorú szerelmét.

Szerb Antal: Utas és holdvilág

Mikor döbbenjen rá egy férfi, hogy nem adhatja föl ifjúsága eszményeit, és nem hajthatja fejét „csak úgy" a házasság jármába, ha nem a nászútján? Szerb Antal regénybeli utasa holdvilágos transzban szökik meg fiatal felesége mellől, hogy kiegészítse, továbbélje azt az ifjúságot, amely visszavonhatatlanul elveszett. A szökött férj arra a kérdésre keresi a választ, hogy a lélek időgépén vissza lehet-e szállni a múltba, vajon torzónak maradt élet-epizódokkal kiteljesíthető-e a jelen, és megszabadulhat-e valamikor az ember énje börtönéből vagy hazugnak gondolt „felnőttsége" bilincseitől? Az Utas és holdvilág a magát kereső ember önelemző regénye. Mihály, a regény hőse hiába akar előbb a házassága révén konformista polgári életet élni, s hiába szökik meg ez elől az élet elöl, a regény végén ott tart, ahol az elején: mégis bele kell törnie mindabba, amibe nem akar. „És ha az ember él, még mindig történhet valami" – ezzel a mondattal zárul a finom lélektani részletekkel megírt, először 1937-ben megjelent regény, amely első megjelenése óta hatalmas világsikerre tett szert.

December 26, 2012

Sophie Kinsella: Tripla koktél

Filmszerűen peregnek a képek a három barátnő életéből. Maggie, Candice és Roxanne ugyanannál a magazinnál dolgoznak. Havonta egy alkalommal kedvenc koktélbárjukban pletykálgatva szürcsölgetik italaikat. Mindhárman szépek, sikeresek és beérkezettek… Vagy mégsem? Roxanne elbűvölő és magabiztos. Remek a humora és szókimondó. Fennen hangoztatja függetlenségét, de titkos szeretője van, és abban reménykedik, hogy a férfi egy nap elhagyja érte a nejét... Maggie tehetséges, sosem engedi ki az irányítást a kezéből, hisz ő az "Év szerkesztője". Férjével kisbabát várnak, de fogalma sincs arról, mit jelent ez valójában. Céltudatossága szertefoszlik, önmaga számára is meglepő erők kezdenek működni benne… Candice őszinte és tisztességes, a legfiatalabb közülük. Sokáig nem osztja meg a többiekkel szégyellt titkát. De egy nap árnyék tűnik fel a múltból, ami nemcsak az ő életét, de a lányok barátságát is veszélyezteti… Roxanne, Maggie és Candice története akármelyik mai nőé lehetne. Uralhatatlan, fájdalmas szenvedély, lerázhatatlan, sötét szülői örökség, a görcsös megfelelni vágyás mindennapos lelki küzdelmei nem idegenek a modern nő számára. Élvezetes, olykor torokszorító regény egy nőtől, a nőkről, nőknek… Madeleine Wickham az olvasók számára Sophie Kinsellaként a Boltkóros sorozat írójaként ismert. Eredeti nevén eltérő hangulatú hangulatú, talán kevésbé humoros, de ugyanannyira érdekes,izgalmas és emberi történetet tár az olvasó elé. "Wickham jó adag sziporkát mixel metsző replikákkal. Így tálalja a koktélt" - (Publishers Weekly) "Már-már fájdalmasan éles elméjű pillantás a nőknek karrier, kapcsolatok és gyerek közötti választására." - (Booklist)

December 23, 2012

Stieg Larsson: Millennium III - A kártyavár összedől

Stieg Larsson, Millennium III - A kártyavár összedől, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Stieg Larsson: Millennium II - A lány aki a tűzzel játszik

Stieg Larsson, Millennium II - A lány aki a tűzzel játszik, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Stieg Larsson: Millennium I - A tetovált lány

Stieg Larsson, Millennium I - A tetovált lány, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Jeffrey Archer: Tucatnyi félrevezetés

Jeffrey Archer, Tucatnyi félrevezetés, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

December 22, 2012

December 21, 2012

Závada Pál: Jadviga párnája

Jadviga párnája, Závada Pál, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Paul Auster: Máról holnapra

Máról holnapra, Paul Auster, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

December 15, 2012

J. R. R. Tolkien: A király visszatér

J. R. R. Tolkien, A király visszatér, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Maya Banks: Vénuszdombi mesék

Maya Banks, Vénuszdombi mesék, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

John R.R. Tolkien: A két torony

A két torony, Tolkien, John R.R., ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

December 14, 2012

Jodi Picoult: Gyere haza

Jodi Picoult, Gyere haza, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Wass Albert: Tavaszi szél és más színművek

Wass Albert, Tavaszi szél és más színművek, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

J. R. R. Tolkien: A Gyűrű Szövetsége

A Gyűrű Szövetsége, J. R. R. Tolkien, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

E. L. James: A szabadság ötven árnyalata


https://www.payloadz.com/go?id=2842489
Amikor a naiv Anastasia Steele és a gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey találkozott, azonnal átjárta őket az érzéki izzás, amely visszavonhatatlanul megváltoztatta az életüket. Ana, akit sokkolt, bár ugyanakkor vonzott Christian nem szokványos szexuális ízlése, komolyabb elköteleződésre vágyott. Christian, nem akarván elveszíteni a lányt, beleegyezett a feltételeibe. Most mindenük megvan - szerelem, szenvedély, intimitás, vagyon és a világ összes lehetősége. De Ana tudja, hogy az ő szerető Ötven Árnyalatával nem lesz könnyű, együttlétük számos nem várt kihívás elé állítja mindkettőjüket. Anának meg kell tanulnia osztozni Christian fényűző életstílusában, anélkül, hogy feláldozná identitását. Christiannak pedig felül kell kerekednie agresszív irányítási kényszerén, miközben múltja démonjaival is meg kell küzdenie. De éppen amikor úgy tűnik, közös erővel bármilyen akadályt képesek leküzdeni, a balszerencse, a rosszakarat és a végzet összeesküszik ellenük, és valóra válnak Ana legsötétebb félelmei... Az Ötven árnyalat-trilógia harmadik kötete!
Letöltés

December 12, 2012

Sara Fawkes: Amit csak ő akar



Sara Fawkes, Amit csak ő akar, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books


A link szerzői jogi okból eltávolítva.

Isaac Asimov: Encyclopedia Galactica - 1

• Egy fiú legjobb barátja
• Robbie
• Az AL-76-os robot elkeveredik
• Körbe-körbe
• Logika
• Fogd meg a nyulat!
• Te hazug!
• Tökéletes kiszolgálás
• Lenny
• Az eltűnt robot
• A kockázat
• A csillagokba!
• Bizonyíték
• Rabszolga
• Az Első Törvény
• Az elkerülhető konfliktus
• Robotálmok
• Női ösztön
• Karácsony Rodney nélkül
• Öcsi
• A fényvers
• ... hogy engedelmességgel tartozol Neki
• A két évszázados ember
• Föld Anya
• Acélbarlangok
• A mezítelen nap
• Tükörkép

J. R. R. Tolkien: A hobbit

A hobbit, J. R. R. Tolkien, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

December 10, 2012

Jodi Picoult: Elrabolt az apám

Jodi Picoult, Elrabolt az apám, Amerikai, Dráma, Kortárs, Regény, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Az Ezeregyéjszaka meséi

Az Ezeregyéjszaka meséi, ebook, epub, Ezeregyéjszaka, free, ingyen, könyv, letöltés, mese, mesék, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Krúdy Gyula: Álmoskönyv


December 8, 2012

E. L. James: A szürke ötven árnyalata


https://www.payloadz.com/go?id=2842487
Az erotikus, mulattató és mélyen megindító Ötven árnyalat-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad. Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem e világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana csendes szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt de a saját feltételei szerint. Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere - multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja - ellenére démonok gyötrik és az önuralom kényszere emészti. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.
Letöltés

E. L. James: A sötét ötven árnyalata


https://www.payloadz.com/go/view_cart.asp?id_user=283001
A gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey egyedi ízlésétől és sötét titkaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, és beindítja karrierjét a seattle-i könyvkiadónál. De a Christian iránt táplált vágy még mindig jelen van minden egyes ébredésénél, és amikor a férfi egy új megállapodást ajánl fel, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és Anastasia egyre többet tud meg sérült és megszállott "Ötven árnyalatának" szívszaggató múltjáról. Míg Christian belső démonaival harcol, Anastasiának szembe kell néznie a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését.

Letöltés


Sütő András: Heródes napjai

Sütő András, Heródes napjai, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Sütő András: Hargitai vadászkalandok

Sütő András, Hargitai vadászkalandok, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Sütő András: Csipkerózsika ébresztése

Sütő András, Csipkerózsika ébresztése, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Sütő András: Fülesek és fejszések között

Sütő András, Fülesek és fejszések között, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Tamási Áron: Szívbéli barátok

Tamási Áron, Szívbéli barátok, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Tamási Áron: Czímeresek

ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books 

Sütő András: Omló hegyek alatt

Sütő András, Omló hegyek alatt, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

December 5, 2012

Wass Albert: Valaki tévedett – Elbeszélések 1945 - 1950

Valaki tévedett – Elbeszélések 1945 - 1950, Wass Albert, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Wass Albert: Válogatott magyar mondák és népmesék

Wass Albert, Válogatott magyar mondák és népmesék, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books

Wass Albert: Vérben és viharban

Wass Albert, Vérben és viharban, ebook, epub, free, ingyen, könyv, letöltés, elektronikus könyv, Apple, iPhone, iPod Touch, iPad, Books